Swingersfolket

Om folk som går på parklubb: En större åldersspridning än på en vanlig krog. Från strax över 20 till något över 50. De flesta är nog 30-45. Utseendemässigt allt från fantastiskt snygga till helt alldagliga. Några är magra, andra vältränade och åter andra något övervitkiga. Har aldrig träffat på någon riktigt ful eller någon som har tydliga silikonbröst. De flesta har sex med sin partner (faktiskt) ofta tillsammans med en eller flera andra. Väldigt nykert, vänligt och avspänt.

Knullkompisar

Sex är olika. Att ha sex med den man älskar är speciellt. Att ha sex första gången är speciellt. Att ha sex med någon man inte är kär i är också speciellt, men blir med tiden lite ointressant. Det är svårare att uppehålla glöden i ett sådant förhållande. Men för guds skull njut av det så länge det varar.

Parklubbar

Min erfarenhet av swingersklubbar är att det är både en väldigt kåt och spännande men samtidigt avslappnad stämning. Mycket speciellt är det. Var annars raggar par tillsammans? Var annars raggar man för att ha sex på stället för att sedan gå hem med den man kom med? Testa! Sedan är det inte fullt så mycket swingande som man kanske tror. Väldigt många har "bara" sex med sin partner inför de andra. Åter andra har inte sex själva, utan väljer att titta på.

Kantigt sex

Jag aldrig haft en ren trekant, men väl "fyrkant" eller vad det kan heta. Har man därmed haft en trekant också? Jag menar har man simmat 200 meter har man ju även simmat 100.

Sexdrömmar

Förmodligen har man fler sexdrömmar än man minns. De man kommer ihåg är de man vaknar ur och då vaknar i alla fall jag innan orgasmen. Förbannade väckarklocka som inte tar någon hänsyn! Men jag undrar om man verkligen får orgasm i alla fall. För oss män är det ju ganska uppenbart om man får utlösning i alla fall. Och trots att det står i alla sexupplysningsböcker att män kan få utlösning i sömnen har det aldrig hänt mig.

Halal-TV Låt extremisterna avslöja sig själva!

Halal-TV programmet alla talar om men få har sett. Kanske är det bra att extremisterna syns i tv-rutan, så kan vi få en debatt om vi vill ha ett samhälle där män och kvinnor inte ens kan ta varandra i handen; där kvinnor måste dölja sig och stening är ett lämpligt straff för otrohet.

Biskopen bestämmer över prästers sexliv

Två gifta präster har haft en tredje person i sänghalmen. Den manliga prästen står nu anklagad för att han misshandlat den sin fru, den kvinnliga prästen, eftersom hon raderade bilderna som tagits under leken. Detta har lett till att han blivit avstängd från sitt jobb. För detaljer se: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3226516.ab Men nu går Stockholms biskop ut och meddelar att den kvinliga prästen även hon kan bli avstängtd. Se http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3227097.ab Man ska titta på om parets ”sexlekar gått över gränsen för vad de (kyrkan) kan acceptera i den äktenskapliga samvaron.” Om du blir upprörd över detta blir du då upprörd över att prästerna haft en trekant eller över att biskopen anser sig ha rätt att lägga sig i det?

RSS 2.0