Platskirurgens tidigare partner

Den våldtäktsdömde plastkirurgen Carl-Åke Trollius har överklagat och just nu pågar hovrättförhandlingar. Han har dock tagit med som "bevis" att han tidigare haft sex med andra kvinnor, som varit patienter eller medarbetare. Vad har det med saken att göra? Är det omöjligt att han skulle kunnat genomföre en våldtäkt för att andra har haft sex med honom frivilligt vid andra tillfällen? Jag förstår inte resonemanget bakom dessa "bevis". Förmodligen har de flesta våldtäktsmän någon gång haft sex som varit helt frivillig från båda parter. Hagamannen i Umeå var ju gift och hans fru kan ju tänkas ha haft sex frivilligt med honom. Skulle detta vara ett "bevis" på att hans oskuld? Jag fattar det inte!

Mer swingersklubb

Så fort massmedia skriver om swingers- eller parklubbar så finns det folk som förfasar sig och talar om ställena som vidriga, smutsiga och människorna som fula och perversa. De som skriver så måste ha varit på andra parklubbar än de jag har besökt. Här är mina intryck:
Utseende: Folk ser ut som folk gör mest. Det brukar alltid finnas några verkligt snygga och en hel del ordinära. Sällan någon direkt ful (faktiskt har jag aldrig stött på någon riktigt ful eller sunkig)
Nykterhet: Betydligt nyktrare än vilken krog som helst såväl på svenska som utländska klubbar.
Umgängeston: Lågmäld, hänsyns- och respektful. Jag vågar påstå att kvinnorna på en parklubb behandlas betydligt bättre och jämlikare än på en vanlig krog. Talet om att kvinnorna blir "våldtagna" är rent nonsens. Inte heller tror jag att de blir utnyttjade. De går ju dit för att ha sex, se på när andra har sex, ha sex med sin partner när någon annnan ser på eller något liknande. Om man inte vill detta så går man ju inte dit. Om någon säger nej, är det min erfarenhet att detta verkligen respekteras. När man samtalar så är det faktiskt mestadels annat än sex man pratar om.
Sunkighet och hygien: De klubbar jag besökt har haft duschar och fria handdukar. Hur många krogar har det? Det tillhör också hyfsen att man har en handduk under en bar rumpa oavsett om man bara sitter eller om man knullar.

Parklubb i Örebro

Expressen har idag (17 november) en artikel om parklubben Eden i Örebro. Det är alltså ett ställe dit kommer för att ha sex med varandra. Folk går ju till vanliga krogar för att få sex också, men skillnaden här är att det sker på plats och inför de andra gästerna. Flera av de som kommenterat artikeln talar om besökarna som sjuka, störda, snuskiga och omoriliska. Ibland säger de även att de är fula. Hur de nu kan veta de, eftersom gästerna inte förekommer på bild. Och så säger de att de minsann ALDRIG skulle tänka sig att själva ägna sig åt något så vidrigt.
En del vill ha sex med människor av samma kön, andra vill ha sex med flera. Har vi inte kommit förbi det där att alla måste ha sex på samma sätt. Jag har svårt att tänka mig att suga en annan mans kuk, men om andra gillar det så får de väl hålla på bäst de vill.

Gruppsex i skallen

Gruppsex lär vara ett av de vanligaste sökorden på internet. Eftersom jag har lite erfarenhet av saken hade jag tänkt dela med mig av erfarenheter och tankar. Först en allmän reflektion. En stor del av allt sex sitter i huvudet. När det gäller grupsex så är det ännu mer så. Rent fysisk tycker jag det är bättre att bara två. Det är närmare och intimare. Är man fler blir det konstigt nog lite mer avstånd mellan alla. Och så blir det en vädligt massa armar och ben att hålla reda på. Men som minne och idé är det helt fantastiskt. Vet man att man ska ha gruppsex bubblar det i kroppen och efteråt kan man kåta upp sig av minnet i veckor efteråt.

Killar fejkar också

Att tjejer fejkar orgasm vet nog de flesta om, även om många killar tror att de kvinnor de haft sex med inte har gjort det. Men hur många tjejer anar att även killar fejkar ibland? Att det även kan drabba en kille att man inser att det här kommmer inte leda någonstans. Man är lite för trött eller lite för full eller både och, och så låtsas man att det går för en och smusslar av kondomen lite snabbt så att bluffen inte ska synas.
En högst ovetenskaplig fråga vid en middag visade att av 8 närvarande män hade 7 någon gång fejkat.

Plastkirurg lejer agent

Sydsvenska Dagbladet http://sydsvenskan.se/malmo/article278398.ece rapporterar att platskirurgen Carl Trollius, som dömts för våldtäkt av en patient, misstänks för att ha anlitat en agent för att förfölja och förföra den kvinna som anklagat honom för våldtäkt. Avsikten skulle vara att få fram material som skulle visa att kvinnan var "lättfotad". Vad har det med saken att göra? Om hon nu skulle vara "lättfotad" och ha flera sexpartner om dagen - ja kanske till och med samtidigt - så är det väl inget som betyder att det är okej att våldta henne för det? Om man tänker efter skulle det väl snarare tala mot plastkirurgen om hon var en "lättfotad" kvinna med många partner, men ändå bara anmälde en enda av alla dessa män för våldtäkt.

Ungdomspoäng

Jag skulle vilja införa begreppet "ungdomspoäng" för oss som nått så långt i livet att vi inte längre behöver samla vuxenpoäng för att visa att vi är vuxna, utan istället behöver bevisa att vi har en ungdomlig ådra som ännu porlar i oss.
Det kan vara sådant som att man festar till krogarna stänger eller att man köar i sovsäck för en konsertbiljett. Jag mottag tacksamt förslag på sådant som kan ge ungdomspoäng.

Att dö eller döda för sin tro

SVT visar en dokumentär om en svensk som konverterat till islam och som vill bli självmordsbombare. Efter programmet har man en panel som ska diskutera. Där sitter bland annat en kvinnlig svensk imam. Hennes första kommentar är "det är inte fel att dö för sin religion." Detta är alltså det den muslimska imamens säger om en människa som avser att döda en massa andra människor. "det är inte fel att dö för sin religion." Ursäkta om jag inte håller med!

Så länge någon annan gör fel

Några av de moderata politiker som nu ertappats med skattefusk har urskuldat sig med att det även finns socialdemokrater som skattefuskat. Jaha och jaså? Är det en godtagbar förklaring? Kan den arbetslöse som kanske jobbar lite extra för att få hushållet att inte rasa, men ändå stämplar använda samma argument. Mmaxbeloppet från A-kassan efter skatt ligger en bit under 10 000 per månad, undrar om Carl Cedeschiöld som "tvingats" till skattefusk trots familjens miljoninkomst skulle klara sig på det?
Och hur långt kan man gå? Kan jag slå min fru om jag kan påvisa att även min granne gör det?

Höginkomsttagare är inte tvingade att fuska

Några av de moderata politiker och höginkomsttagare som nu ertappats med skattefusk har hävdat att det höga skattetrycket "tvingar" fram fusk. Detta är naturligtvis helt fel. Något sådant tvång föreligger inte. Vår inkomst ligger något över medel, men är inte på något sätt märkvärdig och når inte i närheten av exempelvis paret Cederchiöld, men vi har ändå haft både städhjälp och hantverkare som vi alla betalat helt vitt, dvs både med arbetsgivaravgifter och moms (som vi som privatpersoner inte kan dra bort). Och detta långt innan några pigavdrag. Det handlar helt om hur man prioriterar. Det är tydligt att många hellre snor pengar än gör rätt för sig och då tycker jag att de ska säga det och inte påstå att de är "tvingade" att fuska.

RSS 2.0