Hittade mannens sexfilmer och spred dem

En kvinna hittade sin killes sadomachosistiska sexfilmer med andra kvinnor i en låst garderob och nu misstänks hon för att ha spridit dem enligt Norrländska Socialdemokraten http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4084702 Upprörda kommentatorer hejar på kvinnan och menar att NSD borde publicera bilder på den "vidriga" mannen. Bland annat skriver en "hur friskt är det att ha ett låst rum med en massa sjuka filmer?" Man frågar sig hur frisk det vore att ha sina privata sexfilmer framme i bokhyllan. Hör de inte hemma just bakom lås? Många förfasas över att det är just sadomachosism och tycker att han får "skylla sig själv om han filmat sina sjukliga böjelser".Det är inte olagligt eller omoraliskt att ha sadomachosistiskt se och filma det. Det är inte olagligt eller omoraliskt att inte vilja sprida sina privata sexfilmer. Det är inte olagligt, men omoraliskt att bedra sin partner. Det framgår dock inte av artikeln om inspelningarna var från tiden då de var tillsammans eller ej. Däremot är det både olagligt och omoraliskt att utan tillåtelse sprida någon annans lagliga film oavsett om det är en sexfilm eller inte. Skulle du vilja att din privata sexfilm blev allmängods? Däremot håller jag med om att det är ett djävla sätt och kanske till och med olagligt att spela över någon annans inspelning om man inte har tankat över dem någonstans.

Swingersläsning vår nya hobby

Matilde Sköld skriver på dn.se under rubriken Swinging är vår nya hobby http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3462&a=840210 att partnerbyte och swinging har blivit svenskens nya hobby. Jag tvivlar. Det finns nog många som önskar, men inte så många som praktiserar. Inte i procent i alla fall. Inte jämförbart med körsång och idrott. Nej, den nya hobbyn är swingersläsning, där man läser om swingers. Somliga suktas och somliga förfasas, några tar väl kanske efter, men det lär nog dröja innan det swingandet är en stor folkrörelse. Fast man kan ju hoppas att den dagen kommer.

Homoadoptioner

Homosexuella borde inte få adoptera barn, eftersom de riskerar att bli mobbade i skolan. Se där! Ett verkligt tungt argument. Tjocka barn riskerar också att bli mobbade. Därför borde överviktiga inte skaffa barn. Föräldrar som själva har synfel löper stor risk att få barn som behöver glasögon. Dessa kan bli retade och bör därför inte födas. Färgade kan bli utsatta för rasism. Om man på detta sätt tar bort alla tänkbara mobbningsoffer så kan man säkert få bukt med mobbingen i skolan!

RSS 2.0