Rasister är rasister

Nu har det avslöjats att medlemmar det rasistiska partiet Sverigedemokraternas är rasister. Nyheten slås upp av bl.a. SVD, Expressen, Dagen och SVT. Vi väntar på nya avslöjanden: Många kristdemokrater är troende! Flera moderater konservativa! Himlen är blå och påven är katolik!

Kommentarer
Postat av: Defekten

Haha, väl talat!

2009-03-30 @ 13:28:24
URL: http://defekten.blogspot.com
Postat av: Eulalia

Tyvärr så tror jag att detta kommer att ge Sverigedemokraterna fler röster. Om det inte vore för deras främlingsfientlighet finns det väl ingen anledning att rösta på Sverigedemokraterna. Nej, det verkliga bakslaget för dem vore om det avslöjades att de INTE var rasister. Då skulle de förlora sina väljare!

2009-03-31 @ 12:00:26
Postat av: Men hallå?

Det är märkligt att vi har yttrandefrihet i landet men man får som sagt inte tycka det man vill.Visst är jag kanske den sista att stötta SD men varför har man politik & partier om man nu inte ska få tycka til och ha sina personliga åsikter?Att det bara är SD som har främlingsfientlighet i sina led är ju befängt och jävligt osmart att tro.

Vem kommer inte ihåg Uppdrag Granskning där man filmade flera representanter från flera partier i sina valstugor som hade exakt samma främlingsfientlighet när dom inte visste att kameran var på.SD är inte ensamma, SD är inte dom enda i landet som tänker i dessa banor. NÄR ska folk förstå att "poblemet" är större än så.Sluta var så jävla naiva.

2009-04-01 @ 09:22:22
Postat av: Friskytten

Till Men hallå?Inlägget om Sverigedemokraternas rasism handlar inte alls om ifall man får säga det ena eller det andra. Det handlar om att de officiellt säger att de inte är rasister, men att de mellan skål och vägg uttalar sig mycket rasistiskt. Somliga tycker att detta är en nyhet. Andra - som jag - menar att det har vi väl vetat hela tiden.När det gäller Uppdrag gransknings avslöjande av rasism i andra partier är det mer intressant och viktigt att ta fram, eftersom dessa partier inte är så uppenbart rasistiska som Sverigedemokraterna.

2009-04-01 @ 15:26:46
URL: http://friskytten.blogg.se/
Postat av: Men hallå?

Jag är ordentligt less på att Aftonbladdret och andra tidningar skriver en massa smörja. Rasism finns i alla partier men utåt säger man en annan sak för att få väljare.Det bevisades i Uppdrag Granskning och det är så Sverige ser ut idag.Det är bara pinsamt att kasta paj på SD nu när man vet att flera ledare i andra partier egentligen tycker detsamma.Jag stödjer varken SD eller dom partierna, tycker bara att politiken i landet är en jävla cirkus.

2009-04-02 @ 16:54:10
Postat av: Friskytten

Det finns säkert rasister inom alla partier, men det finns ett parti som har en mer rasistisk politik än andra och det är Sverigedemokraterna. Det är hela deras livsluft.Dessutom menar jag att det är skitsnack att "flera ledare i andra partier egentligen tycker detsamma". Om det vore så att alla "egentligen" är rasister är det väl konstigt att alla rasistiska partier (med undantag av Ny Demokrati under ett fåtal år) aldrig lyckats bli annat än en spillra stollar.Personligen tror jag inte alls att Sverigedemokraterna säger "vad folk egentligen tycker". Om de vore så hade de väl fått fler röster.

2009-04-02 @ 18:06:23
URL: http://friskytten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0